Producatori de mobilier pentru copii si peleti de calitate superioara

E-kid Furniture suntem unul dintre cei mai mari producatori de mobilier pentru copii din Romania. Situata in inima Transilvaniei, in localitatea Sebes, judetul Alba, E-kid Furniture s-a nascut din dorinta de a concepe mobilier din lemn pentru copii, modern, de calitate, care sa reziste in timp si la un pret accesibil.
Plecand de la acesta dorinta ne-am format colectivul E-kid care avem ca pilon de baza munca in echipa, completata de pasiunea, devotamentul si profesionalismul cu care dam viata mobilierului.

steag romania

“Fabricat cu mandrie in Romania.”

imagine productie

NUMAI CELE MAI BUNE MATERIALE

Ideile mari necesita materiale foarte bune.
Fiecare produs pe care il construim este fabricat din materiale de cea mai buna calitate.Si cu solutiile noastre de inginerie si proiectare, suntem capabili sa cream produse care depasesc asteptarile clientului.

imagine ecologic

RESPONSABILITATEA FATA DE MEDIU

In numele generatiilor viitoare, ne dedicam responsabilitatii si durabilitatii ecologice prin practici de afaceri care contribuie la conservarea frumusetii si esentei naturii.

imagine productie 2

PRODUCTIE

Suntem specialisti in constructia mobilierului pentru copii din lemn de exceptie. Secretul nostru de succes in afaceri se bazeaza pe un amestec de design creativ combinat cu tehnologia inovatoare si productia industriala.

“Design contemporan de calitate superioara.”

– Sylvain Guillot – manager E-kid

CONTACT

ADRESA

Str. Alunului, nr. 8, Sebes, jud. Alba, Romania

TELEFON

0358 401 089 / 0358 401 090

E-MAIL

office@e-kid.ro